PRISTILLÆG - pr. 01.04.2022 indfører vi et pristillæg på 9,6% gældende for alle varer, på nær Designvarer. Pristillæg påføres faktura.

×
0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

        

Hos Øgendahl A/S er vi alsidige, og har bredt os ud over andre opgaver end vores kerneområde, som vi er kendt for. I vores Design afdeling finder I et bredt udvalg af forskellige produkter, til bl.a. have, udeanlæg og dekoration. I øvrigt løser vi ofte specialopgaver på andre mål og opsætninger. Her kan nævnes løsninger til Institutioner, større haveanlæg, sommerhusområder eller kunder der drømmer om en helt speciffik løsning. Derfor kontakt os endelig hvis I har projekter, som I går og drømmer om. Vi løser alle former for opgaver indenfor svejse- og bukkeafdelingen, og vi er også klar til Jeres projekt.

Herunder er vores standardvarer indenfor jern i Rustfarve til haven eller på terassen. Vores produkter er udformet i høj kvalitet, både i materialevalg samt udført svejsearbejde. Læs yderligere om materialet på de enkelte produkter. I øvrigt kan I følge Designaktiviteter på vores Facebook side oegendahl.dk samt Instagram på oegendahl_as. 

Vi gør opmærksom på, at indtil produkterne har fået rustfarven, kan der godt ske en smule afsmitning af rust. Derfor anbefales det, at produkterne sættes ud med det samme, på et sted hvor gennemrustningen kan ske, uden det smitter af på fliser mm. 

Sorter faldende

   

18 vare(r)

Sorter faldende

   

18 vare(r)