PRISTILLÆG - pr. 01.04.2022 indfører vi et pristillæg på 9,6% gældende for alle varer, på nær Designvarer. Pristillæg påføres faktura.

×
0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

        

Hos Øgendahl A/S er vi alsidige, og har bredt os ud over andre opgaver end vores kerneområder, som vi er kendt for. I Designafdelingen finder I et bredt udvalg af forskellige produkter, til bl.a. have, udeanlæg og dekoration. I øvrigt løser vi ofte specialopgaver på andre mål og opsætninger. Her kan nævnes løsninger til Institutioner, større haveanlæg, sommerhusområder eller kunder, der drømmer om en helt specifik løsning. Derfor kontakt os endelig hvis I har projekter, som I går og drømmer om. Vi løser alle former for opgaver indenfor svejse- og bukkeafdelingen, og vi er også klar til Jeres projekt.

Herunder finder i standardvarerne indenfor jern i rustfarve til haven eller på terassen. Produkterne er produceret og udformet i høj kvalitet, både i materialevalg samt udført svejsearbejde. Læs yderligere om materialet på de enkelte produkter. I øvrigt kan I følge Designaktiviteter på vores Facebookside oegendahl.dk samt Instagram på oegendahl_as. 

Vigtig info: Indtil produkterne har dannet rustoverfladen, vil der kunne forekomme afsmitning af rust. Derfor anbefales det at placere produkterne, hvor overfladerustningen kan ske uden, at det smitter uhensigtsmæssigt af. 

OBS - fragtomkostninger bliver afregnet på faktura. Alle produkter kan afhentes på virksomheden efter forudgående aftale. Spørg gerne hvis du ønsker detaljer og priser på fragt. Ved afgivet onlineordre sender vi dig hurtigst muligt et tilbud med fragtomkostninger og betalingsoplysninger.

Sorter faldende

   

18 vare(r)

Sorter faldende

   

18 vare(r)