×

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Hammermølle m/malebro TS28 topfodret Hammermølle m/malebro TS28 topfodret
Forrige

Dobbelt Hammermølle TS28 topfodret og malebro

Hammermølle m/malebro TS28 topfodret

Hurtigt overblik

Hammermølle TS28 Topfodret  med malebro fås med 15 hk- 25 hk.


Denne type hammermølle med malebro, anvendes især ved fin formaling og formaling af fiberholdig materiale, men generelt anbefaler vi altid at købe Hammemølle med malebro, således at man får en flexsibel mølle som kan anvendes til flere forskellige typer formaling.


Vær opmærksom på at møllen på billedet er monteret på stativ med dyssefilter og kaskademagnet. Disse varer købes ved siden af. Ved behov for en samlet pris, så kontakt os direkte.
Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling


Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 44.962,50 kr Ekskl. moms: 35.970,00 kr

* Påkrævede felter

Inkl. moms: 44.962,50 kr Ekskl. moms: 35.970,00 kr

Detaljer

Hammermølle TS28 topfodret med malebro

Hammermøller anvendes til at formale produkter, som f.eks. korn til mindre partikler.

Processen består i at produktet føres til møllen via snegle eller lignede, udstyret med kapacitetsregulaton eller frekvensstyring. 
Når produktet falder ind i malekammeret, slås dette i stykker ved hjælp af møllens rotor, som er udstyret med hammere. Soldets hulstørelse bestemmer formalingsfinheden af produktet. 

Det anbefales at installere en rensemaskine i forbindelse med hammermøllen, da det er vigtigt at få renset kornet for urenheder, både for at begrænse slid på sold og hamre, men også for dyrenes velfærd.

Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. 
Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling. Stativet findes under katogorien Hammermølle TS28 topfodret.

Tekniske spefikationer

Motor 11 kw- 15 kw
Kapacitet kg/time *               
1500 - 3000
Soldareal 0,22 m2
Hamre/Slagler 28
Støjniveau 70 dB(A)
Vægt inkl. motor 250 kg

*Kapaciteten afhænger af materiale & soldstørrelse.