×

Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

Trådsold for Hammermølle TS28

Hammermølle TS28

Hurtigt overblik

Vi anbefaler ikke denne type mølle som nysalg, istedet anbefaler vi Hammermølle TS28 topfodret eller Hammermølle TS28 topfodret med malebro.


Hammermølle TS28 er en gamle model, men fungerer fortsat tilfredsstillende og giver et fint resultat i forhold til at formale produkter, som f.eks. korn til mindre partikler.


Produktet føres til møllen vha. snegle eller lignede, hvorefter det falder ind i malekammeret og slås i stykker vha. møllens rotor, der er udstyret med hammere.


Hammermølleren kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter. Stativet er opbygget af kraftig profilrør, som giver et solidt fundament for hammermøllen. 

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 35.625,00 kr Ekskl. moms: 28.500,00 kr

* Påkrævede felter

Inkl. moms: 35.625,00 kr Ekskl. moms: 28.500,00 kr

Detaljer

Hammermølle TS28

Hammermølle har en budnudløb og indløb i lågen af møllen. Dette er den gamle model, men fungerer fortsat tilfredsstillende og 
giver et fint resultat i forhold til at formale produkter, som f.eks. korn til mindre partikler.

Produktet føres til møllen vha. snegle eller lignede, udstyret med kapacitetsregulaton eller frekvensstyring. Produktet falder ind i malekammeret og slås i stykker vha. møllens rotor, der er udstyret med hammere. Soldets hulstørelse bestemmer formalingsfinheden af produktet.

Hammermølleren kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter. Dette skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. Det er også med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling.

Stativet er opbygget af kraftig profilrør, som giver et solidt fundament for hammermøllen. Der er et stort kammer under møllen, hvor der skabes undertryk under soldet.  Det kompakte dyssefilter minimerer støv og fugtproblemer.

Tekniske specifikationer

Motor 11 kw  - 15 kw
Kapacitet kg/time*             
1500 - 3000
Soldareal  0,22 m2
Hamre/slagler 28
Støjniveau 70 dB(A)
Vægt inkl. motor 250 kg.

*Kapaciteten afhænger af materiale & soldstørrelse.