×

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Hammermølle Hammermølle
Forrige

Dobbelt Hammermølle TS32 m/ malebro

Hammermølle TS32 med malebro

Hurtigt overblik

Hammermølle TS32 med malebro - 22 kw


Denne type hammermølle med malebro, anvendes især ved fin formaling og formaling af fiberholdig materiale, men generelt anbefaler vi altid at købe Hammemølle med malebro, således at man får en flexsibel mølle som kan anvendes til flere forskellige typer formaling.


Vær opmærksom på at møllen på billedet er monteret på stativ med dyssefilter og kaskademagnet. Disse varer købes ved siden af. Ved behov for en samlet pris, så kontakt os direkte.
Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 67.443,75 kr Ekskl. moms: 53.955,00 kr

Detaljer

Hammermølle TS32 med malebro 

Alle hammermøller kan leveres med formalingsbro. Dette anvendes specielt ved fin formaling og formaling af fiberholdigt materiale. Malebroen giver mulighed for at formale op til 88% under 1mm.

Hammermølle med bundudløb & indløb i malekammerets øverste hjørne, giver en høj ydelse i forhold til strømforbruget. Hammermøller anvendes til at formale produkter, som f.eks. korn til mindre partikler.

Processen består i at produktet føres til møllen via snegle eller lignede, udstyret med kapacitetsregulaton eller frekvensstyring. 
Når produktet falder ind i malekammeret, slås dette i stykker ved hjælp af møllens rotor, som er udstyret med hammere. Soldets hulstørelse bestemmer formalingsfinheden af produktet.

Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling. Stativet findes under katogorien Hammermølle TS28 topfodret.