OBS - Det er nu muligt at købe varerne online. Findes de ikke her endnu, så kontakt os endelig.

×

Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

Dobbelt hammermølle TS40 med malebro

Hammermølle TS40 med malebro

Hurtigt overblik

Hammermølle TS40 med malebro anvendes især ved fin formaling og formaling af fiberholdig materiale, men generelt anbefaler Øgendahl Maskinfarbik altid at købe hammemølle med malebro, således at man får en flexsibel mølle som kan anvendes til flere forskellige typer formaling.


Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling.


Vær opmærksom på at møllen på billedet er monteret på stativ med dyssefilter og kaskademagnet. Disse varer købes ved siden af. Ved behov for en samlet pris, så kontakt os direkte.

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 63.750,00 kr Ekskl. moms: 51.000,00 kr

* Påkrævede felter

Inkl. moms: 63.750,00 kr Ekskl. moms: 51.000,00 kr

Detaljer

Hammermølle TS40 med malebro

Hammermøller anvendes til at formale produkter, som f.eks. korn til mindre partikler.

Processen består i at produktet føres til møllen via snegle eller lignede, udstyret med kapacitetsregulaton eller frekvensstyring. Når produktet falder ind i malekammeret, slås dette i stykker ved hjælp af møllens rotor, som er udstyret med hammere. Soldets hulstørelse bestemmer formalingsfinheden af produktet. 

Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. 
Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling.