×

Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

Hammermølle TS40

Forrige

Trådsold for Hammermølle TS40

Dobbelt hammermølle TS40

Hurtigt overblik

Dobbelt Hammermølle TS40 fås med 22kw eller 30 kw


Alle hammermøller bliver leveret med vesteuropæiske kvalitets motorer for lavt energiforbrug!


Motorstyret 2-vejs fordeler i forbindelse med dobbelt mølle for valg af mølle 1 og 2.Dette er ikke en del af møllen, men kan monteres.


*Vær opmærksom på at møllen på billedet er monteret på stativ med dyssefilter og kaskademagnet. Disse varer købes ved siden af. Ved behov for en samlet pris, så kontakt os direkte.


Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 136.250,00 kr Ekskl. moms: 109.000,00 kr

* Påkrævede felter

Inkl. moms: 136.250,00 kr Ekskl. moms: 109.000,00 kr

Detaljer

Dobbelt Hammermølle TS32 

Alle hammermøller bliver leveret med vesteuropæiske kvalitets motorer for lavt energiforbrug!

Dobbelt hammermølle med bundudløb og indløb i malekammerets øverste hjørne, giver en høj ydelse i forhold til strømforbruget. Hammermøller anvendes til at formale produkter som f.eks. korn til mindre partikler.

Processen består i at produktet føres til møllen via snegle eller ligende, udstyret med kapacitetsregulator eller frekvensstyring. Når produktet falder ind i malekammeret slås dette i stykker ved hjælp af møllens rotor, som er udstyret med hammere . Soldets hulstørrelse bestemmer formalingsfinheden af produktet.

Den motorstyret 2-vejsfordeler over møllen bestemmer hvilken af møllerne man ønsker råvaren formalet på, da møllen typisk er forsynet med forskellige soldstørrelser.

Det anbefales at installere en rensemaskine i forbindelse med en hammermølle, da det er vigtigt at få renset kornet for urenheder, både for at begrænse sild på sold og hamre, men også for dyrenes velfærd.

Alle hammermøller kan leveres på stativ med ventilationskasse og 2 stk. selvrensende dyssefilter, som skaber undertryk i møllen for at højne kapaciteten ved fin formaling. Samtidig er det med til at begrænse fugt- og varmeproblemer under og efter formaling.

Relaterede Produkter