×

Product was successfully added to your shopping cart.

Handelsbetingelser

De følgende vilkår og betingelser gælder for denne og alle efterfølgende kontrakter med Øgendahls Maskinfabrik ret til ændringer forbeholdes. Øgendahls Maskinfabrik er ikke bundet af modstridende vilkår og betingelser fra kunden. Disse vilkår og betingelser gælder også, når Øgendahls Maskinfabrik udfører tjenester vidende om modstridende betingelser fra kunden, selv om Øgendahls Maskinfabrik ikke udtrykkeligt gør indsigelse for dem. Eventuelle yderligere forpligtelser, som Øgendahls Maskinfabrik indgår ændrer ikke anvendelsen af disse salgsbetingelser. 

1. Virksomhedsoplysninger

Øgendahls Maskinfabrik A/S & Mosegård Silo A/S
Jupitervej 16A 7620 Lemvig
+45 9782 0582 I +45 9713 1547
info@oegendahl.dk I mosegaard@silo.dk
CVR nr.: 76787018 


2. Tekniske oplysninger

Denne hjemmeside og dens indhold er udarbejdet, udviklet og ejet af Øgendahls Maskinfabrik. Hjemmesiden er kun til brug i overensstemmelse med nedenstående vilkår. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du disse vilkår.
Øgendahls Maskinfabrik har udviklet denne hjemmeside udelukkende som en service og kilde til information. Før du bruger oplysningerne fra hjemmesiden anbefales det, at du søger personlig assistance og rådgivning fra Øgendahls Maskinfabrik.
Øgendahls Maskinfabrik ejer de intellektuelle ejendomsrettigheder på hjemmesiden og materialet på hjemmesiden. Ift. licensen nedenfor, reserveres alle immaterielle rettigheder. Du må se, downloade og udskrive sider fra hjemmesiden til dit eget personlige brug med forbehold af de begrænsninger, som er anført nedenfor og andetsteds i disse vilkår og betingelser.
Brugere af Øgendahls Maskinfabrik hjemmeside må ikke:

  • Genudgive materiale fra denne hjemmeside, herunder brug på en anden hjemmeside
  • Sælge, udleje eller underlicensere materiale fra hjemmesiden
  • Gengive, duplikere, kopiere eller på anden måde udnytte materialet på denne hjemmeside til et kommercielt formål
  • Redigere eller på anden måde ændre noget materiale på hjemmesiden
  • Videredistribuere materiale fra denne hjemmeside

Indholdet af denne hjemmeside er underlagt hyppige ændringer uden forudgående varsel. Det betyder, at Øgendahls Maskinfabrik ikke garanterer, at indholdet er korrekt og ajourført. Besøgende på denne hjemmeside accepterer, at Øgendahls Maskinfabrik er fritaget for ethvert ansvar for indholdet af hjemmesiden og anvendelse heraf.

2.1 Links fra hjemmesiden

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, som forvaltes af en tredjepart. Disse links er udelukkende tænkt, som en service til dig. Øgendahls Maskinfabrik fraskriver sig enhver kontrol over, forbindelse til eller godkendelse af hjemmesider knyttet til fra disse hjemmesider. Øgendahls Maskinfabrik forbeholder sig ret til, at slette et link eller andre tilknyttede program til enhver tid. Hvis du ønsker at besøge tredjeparts websteder knyttet til denne hjemmeside, så er det på eget ansvar. 

3. Ophavsret, ejendomsrettigheder og varemærker

Øgendahls Maskinfabrik er berettiget til at lagre og behandle data om kunden modtaget som led i forretningsforbindelsen.

Øgendahls Maskinfabrik forbeholder sig alle ophavsrettigheder, andre industrielle ejendomsrettigheder og rettigheder, der følger knowhow til alle illustrationer, tegninger, beregninger og andre dokumenter. En sådan må ikke videregives til en tredjemand og må kun anvendes til det tilsigtede formål.

3.1 Ophavsret

Du er velkommen til at downloade materiale fra denne hjemmeside til personlig og ikke-kommerciel brug, forudsat at du respekterer og ikke ændrer meddelelser om ophavsret, varemærker eller ejendomsret. Det er dog ikke på nogen måde tilladt at kopiere, reproducere, gentage, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af denne hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video filer til offentlige eller kommercielle formål, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Øgendahls Maskinfabrik.

3.2 Varemærker

Varemærker og logoer der vises på denne hjemmeside tilhører Øgendahls Maskinfabrik. Offentliggørelse af indholdet af denne hjemmeside er ikke på nogen måde at betragte som tilladelse, hverken stiltiende eller på anden måde til, at bruge de viste varemærker uden forudgående skriftlig tilladelse fra Øgendahls Maskinfabrik. De viste varemærker og andet indhold på denne hjemmeside må kun anvendes i overensstemmelse med de nuværende generelle vilkår og betingelser.

4. Kommunikation

Enhver form for kommunikation eller materiale sendt til eller om hjemmesiden via e-mail eller på anden måde, vil blive behandlet som ikke-fortroligt og ikke ophavsretligt beskyttet. Oplysningerne kan anvendes uden begrænsning eller betaling af Øgendahls Maskinfabrik og dets tilknyttede selskaber og betragtes, som dennes ejendom ved modtagelsen. Det er forbudt at sende eller overføre nogen form for materiale til eller fra dette websted der er ulovligt, truende, æreskrænkende, injurierende, uanstændigt, pornografisk eller på nogen måde mod enhver lovbestemmelse.