×

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Indblæsningsrør Indblæsningsrør
  • Indblæsningsrør Indblæsningsrør
  • Indblæsningsrør Indblæsningsrør
Forrige

Svær bøjning galvaniseret, for indblæsningsrør 102 mm

Forrige

Nordisk kobling med 10 cm rør, for indblæsning

Indblæsningsrør - galvaniseret

Hurtigt overblik


Slidstærk indblæsningsrør i 1,5mm tykkelse. Røret er kravet i begge ender, som gør montering let. Kan samles med samlebånd eller lynkobling 102mm.


OBS - vær opmærksom på, at lange rør ikke kan sendes som pakker og derfor afregnes som paller og ladmeter. Spørg gerne hvis du er i tvivl.

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 187,50 kr Ekskl. moms: 150,00 kr

* Påkrævede felter

Inkl. moms: 187,50 kr Ekskl. moms: 150,00 kr

Detaljer

Slidstærke galvaniserede indblæsningsrør i 1,5mm tykkelse. Rørene er kravede i begge ender, som gør at rørene er lette at montere. Samles med samlebånd eller lynkobling 102mm. Rørene benyttes ved indblæsning af forskellige materialer til siloer og opbevaringsrum. Eks. på materialer kan være korn, foder, soyaskrå, frø eller træpiller.

Rør til indblæsning af træpiller:

Øgendahls galvaniserede rørsystem bruges hvor du vil indblæse træpiller i siloer eller opbevaringsrum. Når træpillerne blæses ind bør blæsevejen være så kort som muligt, og helst uden skarpe "knæk". Herved slås træpillerne mindst muligt i stykker på vejen ind i siloen og smuld og støv minimeres.

Følgende produkter anbefales til indblæsningen: koblingsstykke, rørstykker, bøjninger, spændebånd, rørholdere, cyclon samt udblæsning af luft/tryk som dannes når pillerne blæses ind.

Nedbremsning af træpillerne (for at undgå at de bliver slået i stykker) kan opnås ved, at lade træpillerne passerer igennem luftpotten der fungerer som en cyklon, placeret ved indblæsningen i toppen af siloen.

Luften (lufttrykket) som bringer pillerne gennem rørene til siloen, skal føres ud i det fri igen fra siloen. Det kan gøres via et udluftningskammer monteret på spånpladeloftet af siloen. Filterpose monteres på yderdelen af kammeret, der er med til at lede luften ud og samtidig minimere støvet, der bliver "optaget" af filterposen. Ved større siloer bør der monteres mere end et udluftningskammer. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Øgendahl A/S. Vi anbefaler også at tage kontakt til din leverandør af træpiller for, at høre om der er noget du skal være opmærksom på.